Ut och res

Hyr ett tåg? Ja, det är faktiskt möjligt! Genom VÄRMLANDSTÅG kan ni hyra ett eget tåg för ett arrangemang. Vi vänder oss till privatpersoner, myndigheter, företag, föreningar, ja alla som kan tänkas vilja hyra ett eget tåg.

Om du söker en god anledning att göra något alldeles extra så rekommenderar vi en tågkryssning. Du kan själv komponera tåget efter eget önskemål.

Bland vagnarna, som är gedigna byggen från 1930- och 1940-talen, finns många varianter att välja mellan - en lyxig 1:a klassvagn med inredning i björk, barvagn, restaurangvagn, sovvagn och 2:a klassvagnar.

Resan du vill göra, kan vi arrangera i Sverige. Målet för , eller med, resan är helt efter beställarens önskemål; varför inte fira sin födelsedag på tåget med alla sina vänner. Går ni i giftastankar kan vi rekommendera en rullande bröllopsfest genom bergslagsnatur.

Är du företagsledare och vill knyta goda kontakter med såväl kunder som leverantörer, ja då är inte ett chartrat tåg helt fel - en resa i den sägenomspunna Fryksdalen med en god meny i restaurangvagnen eller varför inte en gourmetresa till Carl-Jan Granqvist i Grythyttan där man på vägen dit har tagit apertifen i tågets barvagn med Bergslagens glittrande sjöar utanför fönstret. Får vi rent av föreslå en teaterresa till Stockholm?

Tillsammans kan vi arbeta fram ett bra program och skapa en resa som alla kommer att minnas.

Om du önskar mer information eller vill ut och åka, kontakta vår resechef, Dan Carlsson, på telefonnummer 0554 - 415 33 eller via mail dan.carlsson@varmlandstag.se.